Hoppa till innehåll

FREDAG

God morgon! Jag ska strax åka till stan. Massage står på schemat. Masserar mellan 09:00-13:30. Efter det, strax efter 14:00 så ska jag hålla i en PT-session. Äntligen är vi framme på den sista PT-timmen på certifieringen. Sen ska det bara skrivas klart och skickas in. Det ska bli skönt att bli KLAR. Stort tack till alla ni som ställt upp och deltagit i min certifiering både när det gäller massage och PT. Hade inte klarat det utan er!

I eftermiddag kommer faktiskt hovis, så skönt! Så vi kanske får ordning på skorna och kan åka på tävlingen trots allt. Hoppas. Jag får se om jag hinner rida idag eller om jag tar tag i det i helgen.

Hoppas att allt är bra med er. Hoppas att ni får en fin fredag och helg. Vi hörs snart igen.

Lillan häromdagen.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *