Hoppa till innehåll

SKOSTRUL

Tyvärr har jag haft lite skostrul på Palle denna vecka, som det ser ut just nu så hinner vi inte fixa det innan tävlingen som jag hade tänkt att åka på. Det har varit väldigt blött, så både Palle och Idas hovar har blivit lite för mjuka och gått sönder. Särskilt Palle. Han har en lös sko just nu.

Det har inneburit att jag faktist bara har skrittat dem i veckan. Jag vågar inte trava eller galoppera på grusvägarna eftersom att hovarna riskerar att gå sönder mer då. Trots att det varit så blött är grusvägarna väldigt hårda. Men skritt är bra. Och det gör inget att det blir ett par sådana pass. Ifall det inte blir någon tävling (vilket det troligtvis inte blir) så kanske jag åker iväg och hoppar med Ida istället. Vi får se!

Lite tråkigt såklart, men hästarna har annars känts fräscha och glada. Det är viktigast.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *