Hoppa till innehåll

TITTA!

Titta! Här har det börjat grävas. Nu är vi alltså igång med bygget av ridbanan, så spännande!

För övrigt så är det mycket spännande som händer. Jag har faktiskt sökt till en utbildning idag. Jag vet inte om jag kommer in, och jag vet inte vad jag ska göra OM jag kommer in. Men det gör det hela lite mer spännande. Vi får se.

Jag har missat att uppdatera er i veckan. Tänker att jag drar igenom dagarna som varit lite snabbt.

Måndag: Hästarna vilade. Jag hade möte med en revisionsfirma. Kände mig väldigt vuxen som gick på ett sådant vuxenmöte, haha. Jobbade sedan eftermiddag/kväll.

Tisdag: Red dressyr på Palle på fältet. Mycket övergångar. Han var superfin. Jag själv körde ett pass på gymmet.

Onsdag: Red Ida på fältet. Ett sämre ridpass. Försökte att rida övergångar, men tyvärr triggas hon av det. Kokade över litegrann. Jobbade sedan eftermiddag/kväll.

Torsdag: Hovis kom och fixade till en sko på Palle. Dessutom hämtade vi hem en bil från verkstaden. Utöver det så blev det lite jobb samt ett gympass med Emanuel som gick i min klass tidigare. Väldigt roligt! Allting blev lite otajmat, så jag hann tyvärr inte rida.

Fredag/idag: Joggade Palle och Ida på fältet. Palle var super. Ida var betydligt bättre än i onsdags. Valde att hålla passet ganska kravlöst och enkelt. Efter det så for jag in till stan för en stunds jobb.

Måste säga att det varit en bra vecka såhär långt. Hästarna har gått lite mindre, delvis för att jag har varit själv måndag-fredag. Mamma har varit iväg, så jag har skött allting själv. Vi har även hjälpt till med hundarna. Både mina föräldrars hundar samt Zackes föräldrars hund. Så det har blivit lite mer promenader än vanligt.

Imorgon är planen att åka till Aneby och tävla. Jag har anmält Ida till 120cm. Så nu håller vi tummarna för att hon sköter sig i hagen så att vi kommer iväg som tänkt!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *