Hoppa till innehåll

LÖRDAG

Hej allihopa!

Uppdaterade er senast i onsdags. Idag är det lördag. Allt har rullat på ganska bra sedan dess. Lillan rymde dock från hagen igår. Jag stod i stan och masserade lyckligt ovetandes. En förbipasserande cyklist såg henne och tog kontakt med våra grannar. Informationen nådde sedan fram till mamma som fick styra upp det hela. Lillan var väldigt stressad och inte helt lätt att få tag på, men det löste sig ändå ganska smidigt. Ingen skada skedd som tur var.

Egentligen skulle jag ha tävlat Merry imorgon. Men idag fick jag meddelande om att han dragit till en sko, tyvärr fanns det ingen möjligt att få ordning på det. Det betyder att vi tyvärr inte kan komma till start.

Förutom detta så har det annars gått som tänkt. Både Ida och Palle reds ut i torsdags. Jag hann även träna själv. Blivit lite dåligt med den varan det senaste, så det var gött att få till ett pass.

I fredags vilade hästarna. Jag masserade och hann åter igen träna själv.

Idag har alla tre hästar gått. Lillan & Palle har fått hoppa i ridhus. Ida reds på fälten. Jag hoppade Lillan och mamma hoppade Palle. Vi jobbar vidare med våran lilla serie. Denna gången kom vi från höger varv. Förra gången körde vi vänster. Höger är lite svårare för Lillan, men det gick riktigt bra. Även denna gången avslutade vi på ca 70cm. Mamma fick testade ett par lite högre språng på Palle, de avslutade på 110cm! Nytt rekord för mamma!

Mamma & Palle över 110cm.
Lillan efter dagens hoppning.
Ida redo för dagens ridpass.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *