Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej allihopa! Här rullar det på. Igår var Palle och Lillan i ridhus. Idag vilar dem. Ida fick gå ett pass däremot. Hon fick göra ett likadant pass som Palle fick göra på fältet i måndags, det vill säga 1 km galopp i fyra omgångar. Hon var superfin!

Utöver det så har jag lämnat blod på sjukhuset samt mockat, lagt in hö inför kvällen samt fyllt på vatten i hästarnas boxar.

Jag har en ganska lugn dag idag. Jag ska hålla i en PT-session som tillhör certifieringen i eftermiddag/kväll. Jag ska nu rensa kantareller som jag fick av en kompis (tack!! 🙏🤩) samtidigt som jag planerar upp den kommande PT-timmen.

Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *