Hoppa till innehåll

TVÅ DAGAR HOS MORMOR

Idag & igår är jag, mamma & lillasyster hos min mormor🥰 Vi har hjälpt henne att rensa ur hennes garage. Jag & lillasyster har passat på att bada i den närliggande sjön också. Idag är det marknad här, dåligt marknadsväder dock, men jag har köpt lite godis iallafall.

Den här veckan är det lugnt på jobb-fronten. Däremot är det full fokus på certifieringen PT. Jag har ju gjort mer än hälften. Haft 3 sessioner hittills denna vecka, har ytterligare en på lördag.

Imorgon är planen att åka på tävling. Men mer om det då! Annars är det lite lugnare med hästarna denna vecka, lite annat som står på schemat. Men Lillan & Palle var i ridhus tisdags. Båda var fina, men särskilt Lillan!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *