Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Började min dag med att hålla i en PT-session som tillhör certifieringen. Konditon. Min kund fick köra 12 stycken intervaller på 70 sekunder, 20 sekunder vila. Jag var själv med denna gång, det blev ett riktigt bra pass.

Min pulskurva under dagens intervaller.

Efter PT-sessionen så masserade jag innan det blev lunch ute med Julia. Vi åt på Let’s take a break. De har tagit mig med storm. ÄLSKAR deras mat. Efter lunchen så for jag hem och red ut på Ida. Vi lyckades såklart pricka in dagens regnskur. Som tur var så blev det inte så mycket.

Sedan skrev jag på min certifiering i massagen. Och sedan skickade jag faktiskt in den!! Nu är det bara att hoppas på att jag bevisat att jag är värdig min certifiering. Sedan skrev jag vidare på certifieringen i PT:n. Kör nästa session imorgon, efter den timmen så är det ”bara” hälften kvar.

I kväll bar det faktiskt av till gymmet igen. Denna gången för lite styrka. Jag, Julia och Zacke körde ihop. Mycket roligt!

Som ni ser så stod det bröst på schemat!
Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *