Hoppa till innehåll

LITE HOPPNING

Ridhus denna morgon igen. Jag hoppade Lillan och mamma hoppade Palle. Eller hoppning & hoppning, väldigt små hinder, haha.

Lillan började ganska bra, sedan blev hon lite trött vilket ledde till lite stress. Då blev hon lite forcerad och ville rusa mot hinderna. Vi avslutade med att travhoppa några språng och då tog hon det lugnare igen. Så en bra början, sämre mellandel, okej slutdel. Hon är ju inte hoppad mycket och nu behöver vi helst lägga in en växel till så att hon får den träning hon behöver.

Det är faktiskt inte helt lätt att hinna med hästarna denna vecka. Mina tider för massage är helt uppbokade, väldigt roligt. Hade inte riktigt förväntat mig det. Går allt som det ska blir dessutom certifieringen i massagen klar denna vecka. Bara PT:n kvar. Söker faktiskt deltagare till den. Ifall någon utav er som läser bor är här i Eksjö och är sugen så är det bara att slänga iväg ett meddelande. Sedan går det också bort lite tid imorgon eftersom att jag ska på en arbetsintervju. Helgen bjuder förhoppningsvis på lite festival igen dessutom. Fullt ös!

Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *