Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS; Lillan & Ida!

Lillan: Jogging stod på schemat idag. Tyvärr var hon lite spänd för dagen. Tänkte visa lite film för en gångs skull. Men den blev ganska dålig tyvärr, dels för att Lillan gick lite sämre idag, men mest för att Ida buffade på mamma hela tiden. Det blev några klipp i alla fall. Bättre än inget! Lillans tredje och sista ridpass för denna vecka.

Ida: Ida gick däremot sitt första ridpass för denna vecka. Hon har haft det lugnt i ett par dagar alltså. Faktum är att hela denna veckan blir lite lugnare för henne, jag ska nämligen iväg i helgen. Men planen är att hon ska ridas ut ihop med Palle imorgon. Sedan hoppas jag på att mamma rider något pass i helgen också. Hon var i alla fall riktigt fin. Jag är så nöjd. Blev ett lite lättare arbetspass där jag red över bommar i både trav & galopp. Mest i galopp. Hon jobbade så fint med bommarna och det kändes så himla enkelt. Jättehärlig känsla!

Fina Ida efter dagens ridpass.
Publicerat iAllmäntHållidejKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *