Hoppa till innehåll

JAG HAR TVIVLAT

Måndag och regn. Palle & Lillan fick åka till ridhus imorse. Klockan 08.00 var vi på plats. Lillan gick ett joggingpass eftersom att hon blev masserad i lördags. Palle som inte blev masserad fick jobba lite mer ihop med mamma.

Lillan var otroligt bra, igen!! Så avspänd. Hon kan bli aningens stressad och bli kort i hals & steg. Det är inget problem, men hon har de tendenserna. Så jag är noggrann med att inte förstärka det. Idag var det bara fokus på att skritta, trava & galoppera med lång och gärna lite lägre hals. Hon gjorde det så bra. Hon flöt fram i steget och var riktigt stadig. Dessutom har hon aldrig varit så liksidig som hon var idag. Det måste ha varit fysioterapeutens förtjänst. Det kan ha varit min bästa känslan på henne hittills, trots att vi ”bara” joggade.

Jag & mamma är överlyckliga över Lillans framsteg. Hon gör oss så glada och vi älskar henne verkligen. Hon är så personlig, ambitiös och social. Hon vill vara med. Jag ska inte sticka under stol med att jag undrat hur f*n det egentligen ska gå med denna lilla häst. Jag har ridit in några hästar och hoppat in ännu fler. Vissa hästar har varit lättare än andra, men jag har aldrig råkat på en häst som Lillan. Det är så mycket som varit svårt med henne, samtidigt så har många saker varit lätta också. Nu har hon äntligen landat i sig själv och med oss. Nu känns det verkligen som att hon litar på oss och vet att vi är hennes människor. Och det härligaste är att man alltid känner sig omtyckt av Lillan, hon visar och ger väldigt mycket kärlek.

Jag har tvivlat längs vägen, men nu gör jag inte det längre. Nu kommer allt det som man undrade om det någonsin skulle komma. Utmaningarna är ju inte slut än, vi har mycket kvar att lära varandra. Men nu tror jag på oss. Och det måste man. Alla hästar utvecklas inte lika fort som andra, de har olika förutsättningar. Man måste våga tro på sin häst och ge den tiden som den behöver. Ibland tar det bara lite längre tid. Nu när poletten trillat ned och jag själv tror på oss så kan jag verkligen njuta av nuet & resan som vi just nu gör.

Publicerat iAllmäntKällhults SpotlessPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *