Hoppa till innehåll

DÅ VAR VI IGÅNG!

Go kväll. Klockan är nu närmare 21:30 och jag har haft en väldigt bra måndag. Skönt att vara igång med allt igen. Idag åkte Ida och Lillan till ridhus under förmiddagen, sedan masserade jag under eftermiddagen. På kvällen passade jag på att köra ett pass på gymmet, inte tränat på 8 dagar så det var helt klart dags. Blev ett ganska lugnt pass, ett litet ”komigång-pass”.

Ida joggades idag, kändes väldigt bra. Mamma har ridit henne när jag varit borta, så hon är igång. Palle & Lillan har vilat. Palle var ju lite halt för ett tag sedan (berättat om det lite längre ner), men han återhämtade sig fort och ser nu fräsch ut. Hoppas att det bara var något tillfälligt, snart dags att sätta igång honom igen. Lillan har vilat i 11 dagar, så 1,5 vecka ungefär. Hon skötte sig väldigt fint under dagens ridpass. Hon blir bara finare och finare för varje dag som går.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *