Hoppa till innehåll

GEFLE METAL FESTIVAL

Hej allihopa! Då har vi spenderat ett par dagar på festival. Vi åkte i onsdags och kom hem igår, alltså i söndags. Sett flera bra band, särskilt inne på den lilla scenen. Bra väder har det varit också! Summa summarum ett par riktigt bra dagar.

Nu är det dags att sätta fart med allt här hemma igen. Hästarna ska iväg till ridhus/ridbana idag och imorgon till att börja med. Sedan har vi besök onsdag & torsdag. Tanken är även att dressyrträna på torsdag. Måndag, tisdag och fredag masserar jag. Har nu kört 11 av 15 tillfällen i min certifiering i massage, i PT:n har jag betydligt mer kvar. Hoppas på att eventuellt kunna klämma in en PT-timme som tillhör certifieringen samt hålla i ridlektion under veckan. Men det hänger lite löst ännu. Tanken är också att förhoppningsvis tävla i helgen. Det finns mycket i kalendern, mycket är spikat, men en del får jag ta som det kommer.

Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen.

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *