Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; dagens hoppträning!

Jag nämnde nog aldrig det igår, men idag stod det hoppträning på schemat för mig & Ida. Jag har tyvärr ingen film att visa här, men jag lade ut ett par klipp på min Instagram om någon vill kika.

Det blev verkligen en jättebra träning. Förra träningen var jag lite mer trevande, men idag hittade jag en bra galopp utan att jaga eller bli stressad själv. Vi nådde enkelt fram på distanserna och det kändes riktigt bra fast att jag var en smula utanför min comfort-zone.

Vi värmde upp precis så som jag föredrar. Mycket olika vägar över små hinder & upphöjda bommar. För mig som amatör som inte hoppar hästar varje dag eller ens flera dagar i veckan så är detta viktigt. Jag har en lite längre startsträcka. Genom att rida olika vägar och tempon över mindre hinder/bommar så får jag koll på distanserna och vart jag har min häst för dagen.

Sedan hoppade vi lite linjer innan vi så småningom hoppade en bana som låg på ca 110-120cm. Och som jag nämnde tidigare så kändes det riktigt bra. Ser redan fram emot nästa gång!

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *