Hoppa till innehåll

UPP SOM EN SOL…

…ned som en pannkaka!

Igår hoppade jag Palle som var mycket fin. Idag var han halt. Det har verkligen småtjurat med Palle iår. Balltramp, sår, spark, jag som ridit ner i ett hål och nu detta. För ett par veckor sedan red jag ner i ett hål när jag galopperade på ett fält. Bara ren tur att vi inte stod på näsan (eller skicklighet från Palles sida). Det var vänster hov som åkte ner i det ca 30-40cm djupa hålet. Sedan dess har jag haft stenkoll på det benet även om han verkade okej efteråt. Så när han var halt imorse trodde jag att det var vänster ben. Men det visade sig att det nog är höger som han har ont i. Då berättade Zacke att han såg Palle snubbla till rejält vid insläppet igår. Jaha, bara att vänta och se ifall han kan läka ut det själv på kort tid. Annars får vi åka till veterinären.

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *