Hoppa till innehåll

SPÄNNANDE!

Blåser lite nya & fräscha vindar i hästeriet igen. Nu när jag själv kan styra över min arbetstid så öppnar det upp för att jag dels kan tävla på vardagar då & då, men också träna. Jag har inte tränat privat för någon i hoppning på över 2 (?!) år. Det har gått bra ändå. Jag har tränat själv och varit på gruppträningar hos duktiga Jenny, men jag vill verkligen träna privat för någon igen. Tycker att det ger mer när man kan anpassa träning helt efter mig och min häst. Imorgon ska jag ringa en tränare, jag vet inte särskilt mycket om henne, men jag vet att hon tränar andra. Vi får se om hon kan & vill ta emot oss. I sådana fall testar jag henne, och sedan får vi se om det är något som passar mig.

Sedan har jag en annan sak som jag ska forska lite i… Men det håller jag för mig själv så länge. Återkommer om det skulle bli aktuellt!

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *