Hoppa till innehåll

TÄVLING I ANEBY

Jag & Ida startade en 110cm på Anebys Midsommarmeeting igår. Jag hade egentligen tänkt låta Palle hoppa igår, men när jag red honom i torsdags så tyckte jag att han kändes lite ojämn de första stegen i trav. Sedan försvann det, jag provocerade lite och kände inget. Han ser ut som han ska och har sitt vanliga steg & sätt i hagen. Det kanske bara var något tillfälligt, men jag vågade inte chansa. Så jag tog Ida istället. Hon kändes jättefin, tyvärr låg vi lite stort på en oxer i omhoppningen vilket resulterade i att vi tog bakbommen. Attans, annars hade vi tagit andraplatsen. Tanken är att åka tillbaka och hoppa ytterligare en klass idag!

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *