Hoppa till innehåll

SMÅTT & GOTT

Det har varit FULLT ÖS de senaste 2-3 veckorna! Först kom våra amerikanska släktingar. Sedan var det dags för klassresa i Lyrestad. Någon dag efter det firade vi Zackes bror som tog examen nere i Blekinge. Sedan fick vi besök i ett par dagar och anordnade även en fest då många långväga kompisar kunde komma i anslutning till nationaldagen. Efter det var det skolavslutning och examen för min egen del. Och bara någon dag efter det så firade vi min kusin Tuva som tog studenten. Tror jag berättat allt detta, men det har varit sådant håll igång att jag inte minns exakt vad jag skrivit & inte.

Utöver detta så har vi även hunnit få lite ordning på lokalen och jag har nu börjat sätta igång med mina certifieringar. Ett utav veckans mål är att skaffa boka direkt. Det var dock inte så enkelt som jag trodde, det ska tydligen göras på telefon. Förhoppningsvis ringer de upp mig i veckan.

Som ni förstår så har hästarna kommit i andra hand, men jag måste säga att jag har hållit igång dem ganska bra. Nu ska dessutom Lillan sättas igång. Lovar att uppdatera er mer om hästarna snart.

Här kommer lite bilder från den senaste tiden:

Fix av lokalen!
Min & Zackes favoritsallad.
Promenad i gamla stan här i Eksjö.
Hemmagjord Burrata-pizza!
Vi hamnade på en spontan konstutställning!
I väntan på att Tuva ska springa ut från skolan.
Min outfit! Ett secondhand-fynd som min mamma köpte åt mig en gång. Hade aldrig köpt något sådant till mig själv, haha.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *