Hoppa till innehåll

4 FEL

Dagens start blev lite av en besvikelse. Jag var lite stressad/nervös och hittade inte riktigt ridningen. På hinder nummer 3 låg vi stort och jag bad Ida att gå av, men det gjorde hon inte. Istället lade hon in ett steg till vilket inte fick plats och vi hoppade rätt in i översta bommen. En grov rivning. Direkt efter var vi lite omskakande båda två och vi blev båda avvaktande mot nästa hinder, en kombination. Vi kommer i botten på oxern, insprånget i kombination. Trots detta hoppar hon vigt över. Vi får sedan klämma in två galoppsrång på ca 7-8m fram till räcket som var utsprånget i kombinationen. Hon gör det förvånansvärt lätt och det var väldigt modigt av henne att lösa det. Dessutom gjorde hon det med gott självförtroende trots smällen hon fick på föregående hinder. Efter kombinationen så kommer vi båda igång och rider resten av banan bra.

Jag har redan ältat detta endel så jag ska faktiskt inte älta mer här på bloggen. Det är vad det är. Ingen katastrof, sådant som kan hända. Nya tag helt enkelt!

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *