Hoppa till innehåll

UPDATE

Go kväll på er!

Idag var jag egentligen anmäld till hopptävling med Palle, men jag skippade den eftersom att han var halt förra veckan. Han verkar dock ha återhämtat sig fint, det gick över lika fort som det kom. Det verkar som att det var något med hoven, men exakt vad vet jag inte, lutar åt att det var något med sulan trots att han inte reagerade på hovslagarens check. Eftersom att jag är osäker på vad det var så kändes det dumt att starta idag. Alltid lika surt när startavgifterna brinner inne, men Palle är viktigast.

Eftersom att det inte blev någon tävling så red jag & mamma ut istället, hon på Palle och jag på Ida-Holly. Förhoppningsvis blir det tävling imorgon, jag & Ida är nämligen anmälda till 120cm i Vetlanda.

Efter uteritten så höll jag i en träning, idag kunde de swisha till min företagsswish för första gången. Nu börjar allt komma iordning. Jag har köpt bokföringsprogram och även skrivit mina första kvitton. Nu är verksamheten igång på riktigt, men än kan jag inte satsa på den fullt ut eftersom att jag har ett par veckor kvar i skolan. Det finns dessutom mycket kvar att fixa, bland annat en hel del inköp. För att inte tala om slutspurten i skolan. Det är mycket nu helt enkelt. Spännande, stressigt och roligt på samma gång.

Jag hann faktiskt med att fotografera lite idag. Tänker att de får avrunda detta inlägg. Här kommer några bilder på Lillan:

Hur söt får man vara egentligen?!
Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *