Hoppa till innehåll

✈️

Ett steg framåt, två steg bakåt. Så kan vi beskriva dagens löshoppning. Lillan blev stressad, förhastade sig och gick på studs. Blev plockepinn. Verkade som att allt gick bra, hoppas. Men vilket tigerhjärta hon har. Fortsatte som inget hänt. Nu får vi tänka om lite, antingen släppa löshoppningen eftersom att hon nu hittat sitt språng och enbart jobba vidare med uppsutten hoppning. Det är ju trots allt det hon ska göra sen. Alternativt löshoppa någon/några fler gånger och bara fokusera på att hjälpa henne till avslappning. En stressad häst lär sig ingenting, och det är inget jag vill utsätta henne för. Men en sak kan vi konstatera, det finns ett jäkla tryck i henne. Fina Lillan, hon anstränger sig verkligen maximalt. Bara att det blir lite fel ibland❤️

Publicerat iAllmäntKällhults SpotlessTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *