Hoppa till innehåll

FINA HÄSTAR!

Efter förmiddagens löshoppning så åkte jag & mamma till ridhus med Palle & Ida. Så nu är alla tre hästar motionerade. Skönt!

Mamma fick rida Ida igen, och jag tog Palle. Mamma fick till ett väldigt bra ridpass på Ida som var åt det lite lugnare hållet idag. Palle hade nog lite träningsvärk sedan i onsdags när jag sist red honom. Så jag joggade fram länge och tog mycket pauser skritt. Han kändes trots detta väldigt tillfreds och när han sedan var ordentligt varm så red jag in honom i lite mer arbete vilket kändes bra.

Imorgon är planen att åka till ridhus ytterligare en gång, förmodligen med Lillan & Ida. Förhoppningsvis har snön smält så pass mycket att jag kan rida ut på söndag.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *