Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; kvällens hoppträning!

Ojoj, idag blev det lite svettigt. Dagens hoppträningen var ganska svår måste jag säga. Vi hoppade bana idag, men vi red också över upphöjda bommar genom hörnet (se översta bilden). Tanken var att rida på tre galoppsprång mellan dessa vilket gick helt okej. Vi kunde hålla tre jämna steg, men vi välte liksom lite genom svängen. Jag fick lägga in ett extra galoppsrång för att få bättre kvalité på svängen. Jag behöver helt enkelt få henne lite mer runt innerskänkeln för att det ska bli riktigt bra. Grundridning, grundridning & grundridning!!

Jag hade ingen WOW-känsla, men ingen dålig heller. Var inte i min bästa form, men presenterade alla hinder fint utom ett. Så ja, det är väl rätt så bra egentligen, haha. Ibland så har man ju bara DET, och det hade jag inte riktigt idag. Men jag är nöjd med min insats och ännu nöjdare med Idas insats. Har sagt det innan men säger det igen, vilken häst!!

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *