Hoppa till innehåll

SAGT UPP MIG

Vi började denna måndag med ridhus. Igen. Lillan & Ida var med idag. Ida joggades mycket lätt. Hon kändes glad, lugn och harmonisk. Känns bra inför hoppträningen imorgon om jag nu vågar åka. Det ska blåsa & snöa… Vi får se helt enkelt!

Lillan reds lite lätt i alla tre gångarter. Inte ridit henne på 2-3 veckor, men det märktes inte. Hon skötte sig strålande. Det ser inte vackert ut, men det kanske det blir en dag. Jag är iallafall så nöjd med hur duktig och fin hon var idag. Superkul. Älskade lill-fis❤️

Förresten. Jag har sagt upp mig. Blandade känslor, saknar mina elever. Men nu är det nya tider och nya möjligheter. Håller just nu på med registreringen av en egen firma. Varit ganska bökigt hitills, men jag hoppas på att få grön stämpel på den inom kort. Hua. Nu kastar jag mig ut i det okända!😬

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Zandra Zandra

    Heja dig! Du är grym på allt du vågar ge dig på 💪🏻💪🏻

    • Vi får väl se hur det går🤣😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *