Hoppa till innehåll

VI KÄMPAR PÅ

Denna vinter är verkligen skit. Vi har varit i ridhus idag & igår. Igår red jag Palle & Lillan. Idag var det full rulle i ridhuset så jag fick aldrig tillfälle att rida Lillan, så idag blev det bara Ida. Det blev åtminstone miljöträning för Lillan. Alla hästar har annars varit duktiga, både Palle & Lillan var fina igår. Och samma med Ida idag.

Det är väldigt frustrerande att inte kunna göra det som man vill eller det som krävs, det gör att man halkar efter, men det är inte mycket att göra åt. Jag är väldigt glad över att jag har ett ridhus att åka till. Och i slutändan så är ju dagens aktivitet nyttig för Lillan också. Jag är iallafall superglad över att alla tre hästar känns fina just nu.

Imorgon är planen att jag och mamma ska rida ut Palle & Ida innan jag åker till skolan, hoppas vädret håller sig någorlunda i skinnet så att hästarna får komma ut lite!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *