Hoppa till innehåll

TÄVLINGSSÄSONG 2023

Nu har jag löst medlemskap på Eksjöortens Ryttarförening. Licenser har jag inte fixat än, men det ska också göras. Jag får se hur mycket jag kan satsa på tävlingarna i år, det beror på hur mycket det blir i skolan och framtida arbetssituation.

Om jag får ett flow i träning & tävling samtidigt som det känns rätt så kommer jag att debutera 130cm på Ida. Så kanske, kanske inte. Annars är planen att fortsätta samla rutin i 115-125cm och rida lite mer mot klockan. Och det viktigaste av allt, ha roligt!

Om Palle fortsätter att vara fräsch så kommer han att få tävla lite lättare klasser, precis som förra året. Han var inte riktigt sig själv för någon vecka sedan och har vilat sedan dess. Inte vilat helt dock, utan aktiv vila. Vi får se hur han känns framöver.

Lillan kommer att ha åldern inne för att få börja tävla från och med april i år. Just nu är vägen till tävling lång, men för eller senare så ska vi väl bli redo för det med! Mycket spännande. Längtar tills dagen då vi rider in på en tävlingsbana! Sen får vi se om det kan bli redan i år, eller om det dröjer till nästa.

Publicerat iAllmäntTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *