Hoppa till innehåll

OFRIVILLIG VILA

Hej på er!

Hästarna tar det lite lugnare än vanligt denna vecka, skitväder deluxe. Idag är vägarna så pass dåliga att jag väljer att stanna hemma från dagens planerade öppen bana. Istället blir det lite lättare motion här hemma för någon eller några av dem. Frustrerande att vara ledig men ändå inte kunna lägga den tid som man vill på hästarnas träning. Men det kanske bara är bra med lite vila för dem!

I tisdags ramlade jag av Ida. Hon hade vilat i två dagar, vilket uppenbarligen var en dag för mycket. Jag travade på ett fält när hon plötsligt tappade sin självbehärskning och drog iväg i en bockserie. Jag ramlade av och Ida började att rusa runt på fältet för att sedan skena hem. Som TUR var så gick allt bra med oss båda. Årets första avåkning är alltså redan gjord!

Jag har passat på att träna en hel del själv denna vecka, tränat måndag, tisdag & onsdag. Känts bra! Det går framåt med armbågen, men det kommer nog att ta tid. Jag har beställt tid för laser och även en tid hos en massör som är bra på skador för att se vad vi kan göra för att hjälpa till. Utöver armbågen är jag nedsatt i hela rörelseapparaten på höger sida, särskilt vid skuldran. Det har blivit en förbättring på 80%, men än är vi inte i mål. Tråkigt, men det finns värre saker. Och en sak är säker, man lär sig lika mycket varje gång som man är skadad.

På måndag nästa vecka börjar skolan igen, längtar. Helt sjukt att det bara är en termin kvar. Jag ska göra vad jag kan för att förhoppningsvis bli kvar i denna bransch efter avslutad skola, jag har en hel del att ta tag i. Och det planerar jag att göra nu under januari och februari. Framtiden ser spännande ut.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *