Hoppa till innehåll

FANTASTISKT RIDPASS!

Jag & Ida åkte till ridhus i snöyran idag. Egentligen skulle vi varit iväg både igår, idag & imorgon. Men pga vädret så valde jag att endast åka idag, och då med en häst. Valet föll på Ida.

Mamma följde med så vi passade på att hoppa lite, väldigt enkelt. Ett större kryss på volt. Hon var galet fin. Redan när jag travade fram var hon så tillfreds och bjöd på en riktigt fin känsla. Lång i halsen, genomsläpplig, bärig och balanserad. Och sedan fortsatte det ridpasset igenom. Ett riktigt pangpass!

Hon är verkligen galet fin att hoppa, inte nog med att hon har kapacitet, hon lyder verkligen minsta vink. Jag kan använda hjälper som är så lätta och avstånden kommer till mig tidigt. Vi har den där finstämda kommunikationen som krävs för att man ska kunna komma rätt på hinderna gång på gång.

Bästaste Ida!

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *