Hoppa till innehåll

❄️⛄☀️

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Allt är bra med mig förutom att jag har haft ont i en handled i lite mer än en vecka. En besvikelse både var det gäller träning & massage. Hade nämligen tänkt att massera en hel del nu egentligen. Hoppas verkligen att det ordnar sig. Känns lite hopplöst just nu, inget verkar hjälpa!! Jag vill dessutom satsa på massagen i framtiden, så det är av yttersta vikt att jag får ordning på skiten.

Idag har hästarna fått snösulor och eftersom att jag slutade tidigt så hann jag rida ut på Ida i solnedgången. Hon älskar att ridas ut, så hon var superglad.

Igår var Palle & Ida i ridhus. Mamma red Palle, hon red superbra och Palle var superfin. Så gött. Nu har det vänt för oss med honom. Ida var däremot sjukt svår igår, men vi fick ändå till ett ridpass som jag vet kommer att leda oss i rätt riktning. Och redan idag fick vi ju ett väldigt positivt och fint ridpass. Mycket ligger i att det är lite väl mycket energi i hennes kropp just nu, och det har satt sig lite i huvudet.

Imorgon har jag lite annat på agendan, får se om jag hinner rida ut på någon häst. Annars satsar jag på lite ridning på söndag😃

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *