Hoppa till innehåll

MIN TISDAG

Började min dag med att släppa ut hästarna, sedan mot skolan. Idag har vi pratat om muskeltyp 1 & 2. Vi har också tränat, 12 stycken 70/20-intervaller på spinningcykel. Efter det (medans mjölksyran fortfarande satt i benen) så drog vi igång med lite sportmassage. Första gången som vi testar på det! Riktigt kul.

Dagens pulskurva!
Jag när jag ger Frida i min klass lite sportmassage.
Hemma. Påfyllning med energi inför dagens resa till öppen bana.

När jag kom hem så fyllde jag på med lite energi och sedan åkte jag på öppen bana med Jenna & Palle. Stort tack till Jenna som hjälpte till i kväll!

Jag velade lite innan vilken häst jag skulle ta, men sedan föll valet på Palle. Och han var så fin! Jag har inte hoppat honom sedan september, det har varit lite av & på med hans träning under hösten då han varit lite öm i ryggen. Kan verkligen inte vara nöjdare med dagens hoppning med tanke på utgångsläget som är nu. Det var kallt, -13 grader, men det var så värt det, passet kunde inte blivit bättre.

Lite film från dagens hoppning. Hoppade inte mycket mer än det ni ser på filmen. Han gav mig ett fint utgångsläge, så det var bara att styra på hinderna och låta honom jobba med dem. Så härligt det är när det inte behöver vara mer komplicerat än så! Bästa Palle.

Imorgon blir det skola igen! Efter det ska jag massera min lillasyster. Får se om jag hinner med någon häst här hemma efter det. Igår så gick alla en liten stund på lina, och Palle hoppades som tidigare nämnt idag. På torsdag blir det ridhus igen, och på fredag kommer hovis!

Publicerat iAllmäntHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *