Hoppa till innehåll

SÖNDAG

En härlig helg till ända. Igår hade vi en liten familjedag då vissa av oss jobbar på julafton. Mycket trevligt.

Jag har även fått lite nya symptom vad det gäller min handled, och jag kan nu med en ganska stor sannolikhet konstatera att jag fått en ”golfarmbåge” vilket är känt för att kunna ta j*vligt lång tid att bli av med. Jag som är så aktiv blir genast extremt bromsad av en skada. Men, nu när jag är ganska säker på vad det är så ger det lite bättre möjligheter till att kunna hjälpa till på traven.

Idag har jag ridit alla tre hästar, och de har varit superfina allihopa!

Ida gick ett pass på fältet, hon fick galoppera av sig tills hon var trött och nöjd. Hade egentligen viljat rida mer ordentligt, men jag vill inte fresta min arm mer än nödvändigt. Och det finns ju få saker som är så härliga att bara galoppera på, det var superhärligt!

Palle reds ca 30 minuter i ridhus. Värmde upp i ca 20 minuter för att sedan jobba honom lite mer i ca 10 minuter. Ett kort & lätt pass, men ändå lite jobb. Kändes riktigt bra! Jag är noga med att variera mina ridpass, både vad det gäller längd och intensitet. Det passade oss båda bra med ett kortare pass idag. Jag med min arm, och för Palles del så passade det också extra bra. Han har nämligen gått lite tuffare några ridpass denna vecka och varit 10/10.

Lillan följde med Palle till ridhuset. Hon var så lugn och skötsam. Hon har skött sig bra varenda gång, men idag betedde hon sig verkligen världsvant. Inte ridit henne på en vecka, men hon var väldigt fin att rida idag. Vi travade bara idag, men vi utmanade oss med lite andra vägval. Det ser ju verkligen inte snyggt ut, hon går med huvudet rätt ut. Men hon är harmonisk och glad. En bra början! Jag vill verkligen att hon ska våga möta bettet och kunna använda sin hals för att kunna balansera sina rörelser och det tycker jag att hon gjorde fint idag. Det kom in ytterligare ett ekipage till ridhuset efter att jag ridit ett tag, och eftersom att hon inte är så van vid det så valde jag att avrunda innan galoppen eftersom att hon ändå gjort allt så himla bra.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *