Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS

Ida: Red ett 25-minuters pass här hemma på vår lilla bana. Rullade igenom alla gångarter samt hoppade över ett litet hinder. Blir ju inte samma kvalitet på ridpasset när man rider på en så liten yta, men bättre än inget. Ida kändes riktigt fin, för ett litet tag sedan hade hon en sämre period men just nu är hon verkligen superfin! Imorgon är planen att jag ska hoppa henne på öppen bana, välbehövligt!

Palle: Palle fick åka till ridhus idag. Red i ungefär 35 minuter. I traven hade jag en riktigt härlig känsla. I galoppen känns det svårare. Det känns lite styvt och stelt. På det stora hela är han betydligt finare sedan han var hos Mari, men det krävs lite jobb nu. Han kämpade på bra och jag är nöjd med ridpasset. Imorgon är planen att mamma ska hoppa honom på öppen bana, och det tror jag gör susen för hans galopp. Hinderna brukar ta fram en bättre galopp i honom och sprången brukar hjälpa honom att komma loss i kroppen.

Lillan: Lillan hängde med Palle till ridhuset idag. Hon har vilat hela veckan förutom en mycket kort & lätt longering igår eftermiddag. Mamma ledde runt henne medans jag red Palle. Det var ytterligare ett ekipage därinne samt musik på, men hon tog det jättebra. Efter att jag ridit Palle sadlade jag henne och longerade något varv. Lugn & fin. Så jag satt upp. Red sedan i skritt, trav & galopp i båda varven och det gick hur fint som helst. Superkul!

Publicerat iHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *