Hoppa till innehåll

CHECK, CHECK & CHECK

Palle checkad hos Mari i fredags – check! Ida checkad hos Mari i tisdags – check! Och idag så blev det vaccination för Palle, Lillan & Ida. Check på det med! Ibland behövs det perioder där man samlar ihop lite saker som behöver göras och betar av dem. Och det har mamma varit snäll och fixat denna gång!🥰

Jag har masserat tisdag, onsdag & torsdag. Fått så fin respons från de kunder som kommit. Superkul! Nu ska jag vila ett litet tag innan jag masserar igen. Har lite ont i en handled.

I helgen satsar jag på att rida lite i ridhus. Framåt jul & nyår är målet att komma iväg och hoppa på båda hästarna. Jag blir lite rädd att jag ska tappa formen, inte hoppat ordentligt på bra länge nu. Hoppas jag får flertalet tillfällen att hoppa under december & januari.

Jag & mamma var för övrigt och red Palle & Ida i ridhus igår morgon innan skolan. Båda var fina. Jag red Palle och det finns lite att jobba med, men nu kör vi igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *