Hoppa till innehåll

PALLE ÄR CHECKAD!

I fredags var Palle hos equiterapeuten. Jag har känt att han viljat bli lite krokig i vänster varv och ovillig att forma i höger varv. Alltså vill han bli kort i vänster sida och lång i höger sida. Så jag visste att det någonstans på vänster sida skulle finnas en muskel som ömmar, blivit spänd eller sträckt. En muskel som han inte vill sträcka ut eller arbeta med helt enkelt.

Jag tyckte att han hade lite ont i halsen när jag gick igenom honom, men det fick jag nog loss själv. Även om har varit fin att rida så har känslan varit kvar och det som felade var alltså att han hade lite ont i vänstra sidan utav länden. Mari fixade detta och nu får han ta det lugnt ett par dagar innan vi fortsätter träningen!

Nästa vecka är det Idas tur!

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *