Hoppa till innehåll

LILLAN; dagens ridpass!

Det blev ett litet ridpass på Lillan här hemma idag. Hade egentligen tänkt att rida igår med, men då var hon mer vild än tam. Idag var hon helt tam, pigg men lydig. Det blev lite skritt, trav & galopp. Galopperar bara i vänster varv än så länge, styrning och balans är lite sämre i höger varv så det känns lite onödigt på en sådan liten bana som denna. Hade den varit helt rund så hade det nog varit lite lättare i just det avseendet, men det är den inte. Jag är riktigt nöjd med henne. Vi gör inget avancerat så jag har inte så mycket mer att skriva om det hela. Vi försöker bara att hitta ett jämnt tempo i båda varven och rulla på helt enkelt.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *