Hoppa till innehåll

VILKEN VECKA

Jösses. Vilken vecka det varit och är. I måndags masserade vi varandra hela dagen i skolan. Nu har startskottet alltså gått på massagedelen i utbildningen. Så spännande!

I tisdags testade vi på CrossFit. Jäklar vilken puls och träningsvärk jag fick. Framförallt i ryggen. Häftig träningsform helt klart.

Redo för CrossFit på Hybrid Fitness i Vetlanda.

I onsdags gick jag en spinningutbildning och höll även i en låt själv. Jag blev godkänd😄 Nu ska jag bara bygga ett eget spinningpass och hålla det på skolan ett par gånger också. I onsdags tog vi även hem hästarna från betet, nu kommer de att sova i stallet och gå i hagen här hemma.

Hemkomna från betet!
Ida och jag red ett konditionspass under onsdag kväll tillsammans med Zacke på cykel. Härligt!

I torsdags var vi på Concept i Jönköping igen och tragglade basövningar i flera timmar. Vilken feeling vi fick, när det var dags för bänkpressen fläskade vi på som bara den och satte nya personbästan. På kvällen var det dags för dressyrträning för Ulla och trots att jag var slut efter den intensiva dagen så kunde jag prestera. Det blev en jättebra dressyrträning, väldigt nyttig.

Jag i en knäböj!
Ida redo för dressyrträning.

Igår var det en stor dag, Zacke fyllde år och Lillan lämnades till Pontus för vidareutbildning. Hon gick rakt på transporten och skötte sig exemplariskt. Det var lite jobbigt att säga hej då, men hon var väldigt lugn när vi lämnade henne. Skönt! På kvällen åkte jag & Z till stan och åt ute innan vi landade i soffan för att slappa resten av kvällen.

Paketöppning igår morse.

Idag är det lördag och i skrivande stund är jag påväg hem från tävling. Ida har debuterat 120cm inomhus och gjorde det med en liten inre spänning. 2 bommar ner. Trots detta var hon ändå väldigt ridbar och jag kunde hjälpa henne fint. Endast tredje hopptävlingen inomhus för henne. Nöjd, men inte mätt. En viktig erfarenhet för framtiden. Höjden börjar kännas lätt, börjar bli sugen på 130cm på riktigt!

Duktig tjej!

Stort tack till mamma som hjälpt till med motion av Palle, fix av stallet samt följt med på träning & tävling denna vecka så att jag kunde fokusera på Ida & skolan.

Imorgon satsar jag på en lugn söndag. Jag & mamma ska till ridhus med hästarna. Utöver det ska jag träna själv. Sen slappa. Bara roliga saker alltså!

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Madde Rydestrand Madde Rydestrand

    Gratta Zacke i efterskott från oss i Vena 🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *