Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; dagens hoppning!

Jag & Ida var och hoppade imorse innan tävlingen. Jag behöver skärpa mig och bygga lite oxrar när jag hoppar själv. Så jag gjorde det idag. Höjde & breddade lite. Valde att ha en bom framför så att jag kunde rulla på i lugn & ro och inte behövde tänka på distansen så mycket.

Det märktes att Ida tyckte det var lite jobbigt, men hon hoppade verkligen otroligt fint och noggrant. Jag hade oxern med bommen innan och sedan ett ensamstående räcke. Oxern slutade på 130cm och räcket på 140cm. Det är så häftigt att ha en så begåvad häst som Ida. Vem hade kunnat tro att jag lite vardagligt skulle kunna styra på 140cm, bara sådär. Känns inte ens stort. Så länge det är ett räcke iallafall, hehe.

Jag tycker att hon passar mig så himla fint i hoppningen. Hon är perfekt för mig.

Stort tack till mamma som hjälpte till med markservicen!

Publicerat iAllmäntHållidej

2 kommentarer

  1. Moa Moa

    Det ser alltid så fantastiskt enkelt ut när ni hoppar, jag blir hoppsugen! Hoppning är läskigt i min mening så det händer inte ofta att jag blir sugen, men att kunna rulla på så där stabilt och fint och glida över hindrena… ååh vad kul det ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *