Hoppa till innehåll

JAG LÄR MIG NYA SAKER VARJE DAG

Jag lär mig nya saker varje dag i skolan. Och vad underbart det är att få lära sig och förkovra sig i något. Att få utmana sin hjärna & kropp.

Jag mår som allra bäst när jag får sätta min hjärna på ett uppdrag. Jag har nästan alltid något som jag ”forskar i”, ibland uppstår perioder av stiltje. Perioder där jag inte har något särskilt att förlora min hjärna i, och det är alltid lika segt. Det är som färden mellan två bra böcker, eller mellan två bra serier. Det blir tomt och tråkigt. Jag har insett att jag behöver mycket stimulans, jag älskar att tänka och leta efter information.

Hittills har det varit så jäkla roligt att gå i skolan. Ny kunskap, ny miljö, nya människor, nya utmaningar och god mat. Att få ägna tid till att lära mig mer om och praktisera något som jag faktiskt är intresserad utav. Underbart!

Publicerat iPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *