Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej hallå! Efter förra veckans tävlingar så har hästarna fått en lugn start på denna vecka, och jag har passat på att ha fest här hemma. Tack till alla er som kom, ni gjorde festen, som alltid!!!

Det kommer bli fortsatt lugnt för hästarna. Jag & mamma var iväg och jobbade Palle & Ida lite lätt tidigare idag Fina båda två! Men sedan blir det nog inte mer ridning förens framåt helgen. Imorgon drar jag till Göteborg för att se Rammstein. Kommer hem på fredag. Då ska hästarna skos också. Palles ena hov har tyvärr gått sönder en del. Hoppas på att det går att få till något vettigt ändå.

Jag hoppas på att kunna rida lite mer nästa vecka. Stod i valet & kvalet om jag skulle dra till Västervik och debutera 130cm nästa vecka också. Men jag bestämde mig för att gå in i en träningsperiod istället och rida fler klasser på 120-125cm innan vi debuterar. Jag vet att vi är redo. Samtidigt så är det ganska långt dit. Och då blir jag genast lite bekväm. Jag har verkligen velat fram & tillbaka om jag ska åka eller inte, samtidigt så är det ju ingen brådska. Så vi chillar, om jag inte ångrar mig igen, haha.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *