Hoppa till innehåll

MIN & HÄSTARNAS VECKA

Jag får ganska ofta frågor om hur en vanlig vecka ser ut för hästarna, och allvarligt talat så ser det väldigt olika ut. Såhär har veckan som varit sett ut för mig & hästarna:

Måndag: Hästarna fick åka till ridhus. Jag red Palle. Hade en upphöjd bom som vi fokuserade på under galopparbetet för att förbereda oss (mig) inför torsdagens tävling. Mamma red Ida samtidigt. Båda hästarna mycket fina! Jag körde 30 minuter styrka.

Tisdag: Både Palle & Ida jobbade avsuttet med bommar här hemma. Duktiga båda två. Palle fick jobba lös och Ida som behöver lite mer hjälp jobbade på linan. Jag tränade i 50 min. 20 minuter intervaller, sedan 30 minuter styrka.

Onsdag: Ida fick åka iväg och hoppa för att få ett par språng i kroppen inför tävlingen på lördagen. Kändes mycket bra! 30 min styrka för mig.

Torsdag: Palle tävlade 100 + 110cm. Felfritt i båda och pris!

Fredag: Ida joggades/arbetades lätt ute i skogen. Liten avstämning inför tävlingen dagen därpå. Lugn & fokuserad.

Lördag: Ida tävlade 125cm. Felfritt!

Söndag: Palle gick ett lättare arbetspass och lite kondition/bus i skogen. Så pigg, haha! Jag själv körde 30 minuter styrka.

Palle idag.

Summa summarum så har Palle gjort fyra arbetspass och Ida fem stycken. Och jag själv fick fyra träningspass utöver ridningen. En bra vecka för oss alla!

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *