Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Stängde på jobbet idag, kom hem klockan 18:00. Inte gjort något särskilt sedan dess. Jag har chillat och behandlat Ida. Man vet ju aldrig, men det ser nu helt läkt ut. Hoppashoppas!

Jag ska snart sova. Jag öppnar imorgon. Klockan ringer 05:30. Tänkte åka till ridhus med Palle efter jobbet imorgon. Det blir sista ridpasset på ett tag. Jag hoppas på att kunna åka till Falsterbo på fredag. Kommer troligtvis hem på tisdag nästa vecka. Redan dagen efter, onsdag, så är planen att åka till Gefle Metal Festival uppe i Gävle. Blir sedan borta till söndag nästan vecka. Det betyder att hästarna får en lugn vecka. Ida har ju redan haft en lugn vecka, vi är anmälda till tävling veckan därpå sedan, riktigt optimalt är det inte. Men rullar det bara på så hinner jag nog få igång henne tillräckligt till tävlingen. Har jag tur kanske mamma rider något pass medans jag är borta också. Tanken är att Palle ska tävla då också, men han har ju åtminstone gått en hel del denna vecka. Så det känns inte lika bekymrande.

Det var lite om vad som händer framöver. Jag kommer att försöka uppdatera er litegrann vartefter!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *