Hoppa till innehåll

STOR SKILLNAD!

Idag gjorde jag om samma procedur med Lillan. Igår var hon stimmig, ropade efter de andra hästarna och försökte att vända om var tredje meter hela vägen ner till stallet. Idag ropade hon inte en enda gång. Hon gjorde ett försök till att vända, men annars var hon helt perfekt. Superduktig. Hon fick godis här hemma och sedan gick vi tillbaka. Vilken skillnad! Bästaste Lillan!

Utöver promenaden med Lillan så har jag joggat Ida ute i skogen i ca 20 min. Hon kändes toppen! Nu ska jag äta lite, sen träna själv. I eftermiddag åker jag, mamma & Palle på dressyrträning.

Imorgon och på lördag är tanken att Ida ska starta 120cm i Aneby. Palle är anmäld till 100 + 110cm på söndag. Jag behöver ta tag i lite tävlingsfix alltså, lutar åt att jag gör det innan tävlingen imorgon. Jag startar inte särskilt tidigt.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *