Hoppa till innehåll

INVIGNING

Igår blev uteboxarna klara och eftersom det ösregnade igår eftermiddag och kväll så fick hästarna göra sin första natt i dem inatt. Såklart ovant för dem såhär i början, men Lillan hade åtminstone legat ner. Inatt ser det ut att bli fint, så då får de nog vara ute.

För Palle väntar nu en lugn vecka efter helgens bravader. Han får ett par dagars vila. På fredag kommer hovis och fixar till skor & hovar på hästarna.

Ida ska iväg till ridhus idag. Och så får vi se vad som hinns med resten av veckan. Denna veckan händer det en hel del, skolavslutning, AW med kollegor, bröllop och så vidare. Det ser ut att bli lugnare på hästfronten helt enkelt!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *