Hoppa till innehåll

TISDAG

Idag blev lite utav en mellandag, en dag för återhämtning, det har varit ganska högt tempo det senaste.

Skolavslutning på jobbet idag. Fint men jobbigt. Kommer sakna min klass och resten av skolan otroligt mycket. Jag hinner jobba lite efter sommarlovet, så det riktiga hejdå:et blir då. Eller det är väl klart att vi ses igen någon gång, på återseende.

Jag öppnade idag så jag kom hem tidigt. Legat i solen och tagit det lugnt. Putsat lite utrustning också. Sådant som hamnar i skymundan när det mycket annat som händer.

Passat på att träna också. Det blev ett crossfit-inspirerat gruppträningspass och fy vad jag bara inte hade det idag. Kroppen blev stum bara efter uppvärmningen. Hua. Plågade mig igenom, haha. Hade det varit ett eget träningspass hade jag packat ihop och gått hem.

NU —> Soffan & käk.

Min gamla studentklänning fick åka på till dagens skolavslutning.
Vi körde igenom hela kroppen idag. Vi körde bladen annat knäböj, utfall, thrusters, burpees, axelpress, rodd, marklyft, armhävningar, sit ups, russian twist och rygglyft.
Lite kvällsmat till hästarna. Mineraler, salt och protein.
Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *