Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; dagens ridpass!

Idag for jag och Ida till ridhus. Jogging/lätt arbete stod på schemat. Hon kändes super faktiskt. Det kändes som det perfekta tillfället att testa några galoppombyten trots att jag visste att det skulle innebära att jag tyvärr skulle stressa upp henne lite. Ida varvar upp väldigt lätt när det gäller dressyrarbetet och jag vill egentligen ta vara på de ridpass där hon kan spänna av, samtidigt så måste man våga testa ibland. Och det gjorde jag idag.

Jag började med att rida ett byte till höger. Rent, lugnt och superfint. Klapp & beröm. Dags att testa åt vänster, det svåra hållet. Där stressar hon upp sig direkt. Hon är så nära och på rätt väg, byter bak först. Jag gjorde några försök, och plötsligt kom det, ett rent byte till vänster. Klapp & beröm och sedan avsluta. Duktig tjej!!!

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *