Hoppa till innehåll

GRÖNT LJUS!

Mamma har idag varit iväg med Ida till equiterapeut Mari, hon fick grönt ljus😀 Utöver det även beröm för sitt trevliga sätt (vad annars?) och toppbetyg rent kroppsmässigt. Symmetriskt musklad, rörlig & mjuk. Härligt!

Förra gången Ida var hos Mari så var hon liiiite öm i senorna fram och ordinerades en lugnare period. Palle brukar behöva lite extra omsorg i ländryggen vissa besök. Det är ungefär varannan gång det är något vi behöver hjälpa lite extra med massage, laser eller kiropraktik. Mina hästar brukar åka till Mari 1-2 gånger om året och de älskar att åka dit.

Palle var där för snart ett år sedan så jag tänker att det snart är dags igen, tänker att vi bokar in ett besök lite längre fram i sommar. De har däremellan även kollats av Ulrika som är osteopat och fysioterapeut. Det är guld värt att ha de i teamet som verkligen kan KÄNNA, förhoppningsvis gör det att man kan skapa en bra helhet och även förebygga skador.

Publicerat iAllmäntHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *