Hoppa till innehåll

VECKANS TRÄNING

Jag har viljat komma igång med löpningen ett tag och denna vecka så har jag tagit tag i det. Jag får passa mig när det gäller löpningen då jag lätt springer för fort för snabbt och drar på mig onödiga överansträngningar. Såhär har jag tränat denna vecka:

Måndag: Joggat 5 kilometer långsamt. Och då menar jag plågsamt långsamt.

Tisdag: Joggat 3 kilometer, fortfarande långsamt, men inte lika långsamt som dagen innan.

Onsdag: Sprang varannan kilometer i 8 kilometer. Alltså 4 kilometer gång och 4 kilometer löpning allt som allt. Jag försökte att springa snabbare varje för varje kilometer. Första kilometern tog 7:08 minuter, andra 6:06, tredje 5:34 för att sedan avslutade med den fjärde på 5:21 minuter. Genom att göra på detta viset så får musklerna lite återhämtning och variation samtidigt som jag får lite intervallträning på köpet.

Torsdag: 40 minuter styrketräning med hjälp utav pilatesboll & gummiband. Mycket mage & rygg. Basövningar.

Fredag: 30 minuter styrka hemma i garaget.

Lördag: 30 minuter styrka hemma igen.

Söndag:

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *