Hoppa till innehåll

BILDER FRÅN IDAG!

Kameran ville tyvärr inte samarbeta. Videon från ritten är till 80% ur fokus och det blev inga bra rosettbilder, menmen, här kommer några bilder från dagens tävling:

Framhoppning.

Ida kändes toppen från början faktiskt. Torsdagens dressyrträning gjorde susen.

Trots att detta var vår tredje 120-klass i år så var jag lite för nervös innan. Det påverkade inte min ridning, men det var en jäkla påfrestning från början till slut, haha.

Dagens bana bjöd på 12 språng. Två kombinationer och en trippelbarr. Jag har inte hoppat trippelbarr på tävling sedan 2015 och kanske hoppat det vid två tillfällen på träning under alla dessa år däremellan. Lite extra spännande, men det var inga problem. Hela banan gick faktiskt väldigt bra trots att jag upplevde den lite svårare än de 120-klasser vi tidigare hoppat.

Jag vägrade att ha ett tidsfel idag så jag vände upp lite tightare på hinderna, och vi slapp ju fel överhuvudtaget. Jag var så lycklig när jag red i mål. Vilken häst hon är!!! Som grädde på moset så är hon dessutom kvalad till 130cm nu!

Inne på banan!

Precis efter målgång. LYCKLIG!!!

Bästa Ida!
Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *