Hoppa till innehåll

PALLE; dagens hoppning *FILM*

Idag åkte jag och hoppade Palle, det gick riktigt bra! Eller det gick egentligen mer än bra. Det kändes typ som vanligt?! Alltså som det vi hade innan skadan. Det har ju gått bra att hoppa innan med, men det har inte varit i närheten av den känslan eller kvalitén som vi tidigare haft, och idag så bara var det där? Vi är ju inte där än egentligen, men idag hade vi nog båda en riktigt bra dag. Vad jag njöt av att hoppa med min gamla trotjänare. Vilken härlig känsla han gav!

Hinderna från tisdagens hoppträning för Jenny stod kvar, så Palle fick göra i princip samma sak som Ida fick göra tidigare i veckan. Jag tycker att både han & jag gjorde övningarna riktigt bra. Jag strulade till avståndet någon gång på den lilla bommen innan oxern, men Palle fixade det så fint åt mig.

Här kommer filmen från idag:

Publicerat iHeart Paal

2 kommentarer

  1. Malin V Malin V

    Ni är så fina tillsammans och det ser så enkelt ut när du rider! 🙂 Härligt att du hade en sån underbar känsla 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *