Hoppa till innehåll

NÄE!

Jag & Ida skulle egentligen tävlat idag. När vi precis påbörjat resan så sköt de upp tävlingen 1,5 timme pga regn. Valde att stryka mig och styra förbi ett ridhus istället. Jag behöver varje start jag kan få just nu, men det rullar inte på i den takt jag vill. Jag har ”bara” gjort 11 starter iår. Man vill ju verkligen passa på när hästarna är fräscha & fina så att man får något gjort.

Hade tävlingen varit närmare så hade jag chansat men nu kändes det inte värt det. Till råga på allt så red jag inte ens bra på dagens ridpass. Red över bommar i trav & galopp och det kändes bra. Likaså räcket jag byggde upp. Det enda jag inte riktigt är nöjd med är att jag inte kunde hålla henne avslappnad i hjärnan. Jag är allergisk mot stress. Att mina hästar trivs är bland det viktigaste för mig. Idag berodde det säkerligen på en kombination mellan vädret (som Ida hatar) och såklart mig.

Nåja, ska ta av mig offerkoftan nu och fånga dagen, eller något🤪

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *