Hoppa till innehåll

RIDHUS FÖR PALLE & IDA!

Idag har Palle, Ida & Lillan kommit hem från sommarhagen. Det passar extra bra med tanke på att det ska regna mycket. Kanske åska med.

Palle & Ida gick idag båda ridpass nummer 2 för denna vecka. Jag red Ida och mamma red Palle. Båda hästarna var fina! De båda ska ridas ytterligare en gång innan veckan är slut. Jag föredrar när det blir 3 ridpass per vecka, men som jag tidigare nämnt så gör det inget OM det endast skulle bli 2 ridpass nu när förutsättningarna är så pass annorlunda för dem. Det är inget som jag satsar på i längden, men just nu är det lagom. Viktigt med lugnare perioder också, jag rider nog visserligen betydligt mindre än många andra året om, haha.

Hoppas på att kunna hoppa båda hästarna i helgen. Tävling för Ida och träning för Palle.

Är vädret skapligt i helgen kanske jag tar en liten sväng på Lillan också. Vi får se!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *